zelfhulpgroep burn-out

Bijeenkomst lotgenoten burn-out vrijdag 18 oktober

De volgende bijeenkomst van lotgenoten met burn-out gaat door op vrijdag 18 oktober van 13 tot 14u30 in Wommelgem, Herentalsebaan 647. Dit is op 400 meter van het bekende rondpunt van Wommelgem.

De begeleider van de groep is Kristine Massez, zij zat 2 jaar geleden in burn-out en begrijpt prima wat er in je omgaat. Zij is ook een zeer actief lid van diverse online groepen over burn-out.

Wil je er bij zijn, stuur dan een mail naar michel@zelfhulpgroepburn-out.be . Je mail komt dan rechtstreeks bij Kristine terecht.

Waarom eens komen luisteren naar de bijeenkomst lotgenoten burn-out?

We ervaren keer op keer dat praten met lotgenoten over hun burn-out enorm veel steun kan geven en verrijkend is. In onze zelfhulpgroep krijgen mensen begrip voor hun situatie. We oordelen of veroordelen niet. Door het delen van je ervaring, zul je rust krijgen. Het grote voordeel van een bijeenkomst is dat je mensen ontmoet, hun verhalen hoort en aanvoelt hoe andere mensen met burn-out met hun situatie omgaan. Dit is een totaal ander gevoel dan bij online groepen.

Omdat we een kleine groep zijn, gaat het er zeer gemoedelijk en gezellig aan toe. We zitten bij Kristine in de living rondom de tafel waardoor er een informele sfeer is.

Kristine begeleidt de groep en zorgt er voor dat iedereen die wil, voldoende aan bod komt. Zij zal ook met de mensen die komen op voorhand overleggen welke vragen zij hebben zodat de bijeenkomst op een gestructureerde manier kan verlopen.

We beginnen elke keer met een rondje waarin iedereen de gelegenheid krijgt om zich kort voor te stellen.

 

Bereikbaarheid zelfhulpgroep burn-out Wommelgem

Kom je met de wagen, dan neem je op de E34 Antwerpen Turnhout de afrit Wommelgem. Je volgt dan op het rondpunt richting Mortsel. Een 500 meter verder op de linkerkant zie je een kapsalon Kreatos. Daar vlak voor draai je links in. Vervolgens is het de eerste straat rechts en daarna de eerste straat links. Het is het huis op de hoek.

Kom je met de tram, dan neem je in Antwerpen tram 8 richting Wommelgem tot aan de eindhalte. Je steekt het rondpunt over richting Mortsel. Een 500 meter verder op de linkerkant zie je een kapsalon Kreatos. Daar vlak voor draai je links in. Vervolgens is het de eerste straat rechts en daarna de eerste straat links. Het is het huis op de hoek.

Meer info en inschrijven

Bel 0486329020 of mail michel@zelfhulpgroepburn-out.be

Prijs: 5 euro als tussenkomst voor drankjes (koffie, thee, water, frisdrank, koekje)

Waar en wanneer: vrijdag 18 oktober van 13 tot 14u30 Herentalsebaan 647 in Wommelgem.

Inschrijven kan via dit formulier.  

 

Scroll naar top