zelfhulpgroep burn-out

Bijeenkomst lotgenoten burn-out

De volgende bijeenkomst van lotgenoten met burn-out gaat door op donderdag 30 juli van 13 uur tot 14u30  in Wommelgem, Herentalsebaan 647. Dit is op 1 kilometer van het bekende rondpunt van Wommelgem. 

De begeleider van de groep is Kristine Massez, zij zat 2 jaar geleden in burn-out en begrijpt prima wat er in je omgaat. Zij is ook een zeer actief lid van diverse online groepen over burn-out.

Wil je er bij zijn, stuur dan een mail naar kristine@zelfhulpgroepburn-out.be . Je mail komt dan rechtstreeks bij Kristine terecht.

Waarom eens komen luisteren naar de bijeenkomst lotgenoten burn-out?

We ervaren keer op keer dat praten met lotgenoten over hun burn-out enorm veel steun kan geven en verrijkend is. In onze zelfhulpgroep krijgen mensen begrip voor hun situatie. We oordelen of veroordelen niet. Door het delen van je ervaring, zul je rust krijgen. Het grote voordeel van een bijeenkomst is dat je mensen ontmoet, hun verhalen hoort en aanvoelt hoe andere mensen met burn-out met hun situatie omgaan. Dit is een totaal ander gevoel dan bij online groepen.

(lees verder onder de foto) loopbaanbegeleiding in groep zonder loopbaancheque vdab

Omdat we een kleine groep zijn, gaat het er zeer gemoedelijk en gezellig aan toe. We zitten bij Kristine in de living rondom de tafel waardoor er een informele sfeer is.

Kristine begeleidt de groep en zorgt er voor dat iedereen die wil, voldoende aan bod komt. Zij zal ook met de mensen die komen op voorhand overleggen welke vragen zij hebben zodat de bijeenkomst op een gestructureerde manier kan verlopen.

We beginnen elke keer met een rondje waarin iedereen de gelegenheid krijgt om zich kort voor te stellen.

 

Bereikbaarheid zelfhulpgroep burn-out Wommelgem

Kom je met de wagen, dan neem je op de E34 Antwerpen Turnhout de afrit Wommelgem. Je volgt dan op het rondpunt richting Mortsel. Aan de 2de lichten links. Daarna in deze straat voorbij de 2de lichten is het op de rechterkant. Je passeert ondertussen ook nog een Colruyt.

Meer info en inschrijven

Bel 0486329020

Prijs: 5 euro als tussenkomst voor drankjes (koffie, thee, water, frisdrank, koekje)

Waar en wanneer: donderdag 30 juli van 13 uur tot 14u30 –  Herentalsebaan 647 in Wommelgem.

Inschrijven kan via dit formulier.  

 

Scroll naar top