burn-out coach Michel Piedfort

Burn-out coach Michel Piedfort uit Antwerpen

Burn-out coach Michel Piedfort is 50 jaar en komt uit Antwerpen. Hij is de oprichter van de Zelfhulpgroep Burn-out. Als burn-out coach focust hij vooral werkhervatting na burn-out. Hij geeft persoonlijke begeleiding. Dankzij zijn jarenlange ervaring en verbondenheid met de zelfhulpgroep, heeft hij heel veel inspirerende, gedreven en fantastische mensen ontmoet die na hun burn-out terug aan het werk wilden. 

Zijn praktijk is gelegen op de Italiëlei, vlakbij de Paardenmarkt in Antwerpen. De tram stopt voor de deur, de bushaltes zijn op 300 meter op het Sint-Jansplein en het treinstation is op 7 minuten stappen.

Stappenplan terug aan de slag na burn-out

Michel werkt met een stappenplan. Hierdoor kun je op een gestructureerde manier alles op een rijtje zetten en wordt alles op korte tijd heel helder. Hij heeft een uitgebreide referentielijst en zeer goede beoordelingen op Google Review. Je kunt dit stappenplan gratis komen inkijken na afspraak.

Hoe zie jij je werkhervatting na burn-out?

Burn-out doet heel veel met een mens. Je bent vaak enorm veranderd. Je hebt dan ongetwijfeld heel veel vragen over hoe het nu verder kan in je professioneel leven. Tijdens deze sessies ontdek je wat je graag doet, wat voor jou belangrijk is en hoe je hier kunt geraken. Tegelijk sta je stil bij je eigen valkuilen en krijg je technieken aangeleerd om deze uit de weg te gaan.

(lees verder onder de foto) algida webinars wat is burn-out

Je krijgt ook richtlijnen mee die je je met je leidinggevende kunt bespreken als je terugkeert naar je oude werkplek.

Wat verandert er bij jou na je burn-out?

Werkhervatting na burn-out is vooral succesvol wanneer er voor jou iets verandert. Je bent met een reden in een burn-out terecht gekomen. De grote oorzaak wordt best op voorhand aangepakt.

Meestal betekent dit concreet dat er iets verandert op je werk (andere taken, andere leidinggevende, andere job, ander bureau, …) of dat er iets verandert in je hoofd (anders naar dingen kijken, meer relativeren, meer loslaten, meer grenzen stellen). Ook hiervoor krijg je tijdens de loopbaanbegeleiding voldoende technieken over om dit toe te passen.

Praktische informatie

Een traject omvat 4 tot 7 uur. De behandeling kan betaald worden met loopbaancheques van VDAB als men nog verbonden is aan een werkgever of zelfstandige is. Er wordt gewerkt met sessies van 1 uur tot 1,5 uur. Tussen 2 sessies zijn meestal 7 tot 14 dagen. Je betaalt per loopbaancheque 40 euro. De eerste loopbaancheque geeft recht op 4 uur.

Meer info:

Michel Piedfort – tel 0486 329 020 – mail Michel

 

Scroll naar top