uit je burn-out

Uit je burn-out via zelfhulp – nieuwe reeks

Op vrijdag 5 februari start er een nieuwe reeks van 8 sessies uit je burn-out via zelfhulp. Leer hier je burn-out sneller overwinnen en jouw valkuilen voor burn-out herval te vermijden.

De sessies zijn interactief. Elke sessie heeft een thema dat uitgediept wordt. Je deelt je eigen ervaringen met de groep. De rol van de begeleider is om ieders eigen burn-out ervaring af te toetsen aan de theorie en te verklaren.

Tegelijk krijg je feedback van de groep en de begeleider waardoor je inzicht krijgt en nieuwe mogelijkheden ziet. Tenslotte waakt de coördinator erover dat alles verzandt in klagen en zagen. De begeleider heeft een coachende aanpak zodat de nadruk komt te liggen op wat wel kan.

Instappen

We beginnen met een groep op vrijdag 5 februari en doorlopen het volledige traject met dezelfde groep. Zo leren andere mensen je beter kennen en kunnen zij je wijzen op de vooruitgang die je boekt.

(lees verder onder de foto) algida webinars wat is burn-out

Heb je interesse maar kun je er op 5 februari niet bij zijn, er komen nieuwe sessies in maart en april. Het is niet mogelijk om tijdens een sessie in te stappen.

Zet jezelf op de eerste plaats

Een andere reden waarom we aan de data vasthouden is aandacht voor jezelf. Er zijn tientallen andere dingen die je op vrijdag namiddag voor iemand anders kunt doen. Uit je burn-out via zelfhulp is een van de stappen waarbij je jezelf op de eerste plaats zet. Het is een programma van persoonlijke groei waarin je geconfronteerd wordt met jezelf. Tegelijk leer je wat je anders en beter kunt doen om jezelf niet meer te verliezen.

Uit je burn-out via zelfhulp is aanvulling op psychologische begeleiding

De reeks Uit je burn-out via zelfhulp is een zeer goede aanvulling op een traject bij de psycholoog en kan hierdoor perfect tegelijk verlopen. De voordelen van zelfhulp bespraken we al in dit artikel. Uit je burn-out maakt een unieke mix van zelfhulp en professionele begeleiding.

Hoe

via beeldbellen. We gebruiken Zoom. Hierdoor hoef je de deur niet uit.

Beperkt

aantal deelnemers om het leerproces groter te maken waardoor je sneller vooruitgang boekt.

Data reeks uit je burn-out via zelfhulp

Vrijdag 5 februari, 12 februari, 19 februari, 26 februari, 12 maart, 19 maart, 26 maart en 2 april 2021. Telkens van 14 uur tot 15 uur.

Wie is je begeleider

Je begeleider is Michel Piedfort van Algida. Hij begeleidt al meer dan 3 jaar burn-out patiënten en is de oprichter van de Zelfhulpgroep Burn-out. Hij heeft ook een eigen programma Rapper uit je Burn-out voor individuele begeleiding.

Prijs

100 euro inclusief BTW (12,5 euro per sessie per persoon)

Meer info: contacteer Michel Piedfort via 0486 329 020 of mail via onderstaand formulier

Contact
Scroll naar top