welke job na burn-out

Welke job na mijn burn-out? Volg loopbaanbegeleiding

Welke job na mijn burn-out? Wat ga ik doen? Wat kan ik nog doen? Volg loopbaanbegeleiding en ontdek wat je nog wel kunt of graag doet.

Ben je bijna klaar om opnieuw de professionele draad terug op te pakken? Dan helpt loopbaanbegeleiding je enorm bij het maken van keuzes rond je job. Ongetwijfeld zit je na je burn-out met heel veel vragen, twijfels of zie je net nieuwe kansen.

gezocht burn-outcoach

Je hoeft echt niet terug

Twijfel je of terugkeren naar je oude werkplek echt wel een goed idee is, kan ik meteen geruststellen. Je hoeft niet terug naar die ziekmakende job of omgeving als je echt niet wil. Met het medisch ontslag kun jij zelf ontslag geven zonder een opzegperiode te hoeven presteren en met behoud van al je rechten in verband met stempelgeld.


Tijdens loopbaanbegeleiding gaan we na welk type job voortaan beter bij je past. Welke competenties wil je meer inzetten? Wat wil je in de toekomst vermijden? Maak je die burn-out op het sollicitatiegesprek bespreekbaar of niet?


Op basis van gesprekken en oefeningen krijg je zo meer zicht op wat je nog wél kunt, wat je écht graag doet en waar je naar toe wil.

Waaruit bestaat het traject: welke job na een burn-out

1. Wie ben ik, hoe nam ik vroeger beslissingen, wat maakt me onzeker, hoe ben ik in de burn-out terecht gekomen?
2. Testen over je competenties: wat kan ik, wat doe ik graag, waar wil ik naar toe
3. Functieverkenning: kun je een naam kleven op die nieuwe job?
4. Bedrijfsverkenning: waar kun je die nieuwe job zoal vinden?
5. Welk type bedrijven passen bij jouw nieuwe ik?
6. Wat doe je met je burn-out in het sollicitatieproces? Ga je dit vermelden? Waarom wel/niet en waar let je dan best op?
7. Wat zet je in je cv?
8. Hoe zet je jouw vaardigheden extra in de verf zelfs al ben je niet van het stoeferige type?
9. Welke valkuilen in verband met burn-out herval heb je? Hoe herken je ze? Hoe ga je hiermee om?
10...

burn-out voorkomen met michel piedfort

Wat is loopbegeleiding met loopbaancheque VDAB?

Loopbaanbegeleiding met de loopbaancheque van VDAB is een fantastische vorm van persoonlijke begeleiding naar een job die beter bij je past.


Het is een gesubsidieerde vorm om te voorkomen dat je in de toekomst opnieuw in een burn-out komt. Alle loopbaanbegeleiders die loopbaancheques kunnen aanvaarden, zijn aangesloten bij erkende loopbaancentra van VDAB. Je krijgt maximum 7 uur begeleiding gespreid over 2 trajecten. Het eerste traject omvat 4 uur. Het tweede traject is 3 uur. Je betaalt voor elk traject aan VDAB 40 euro.


Je kunt de loopbaancheque alleen aanvragen op de site van VDAB via www.vdab.be/loopbaanbegeleiding. Je betaalt rechtstreeks aan VDAB.


Van zodra je de loopbaancheque ontvangen hebt, neem je contact op met je loopbaanbegeleider Michel Piedfort en je overhandigt de cheque. Op deze cheque staan 2 nummers die hij op de website van VDAB zal ingeven van zodra je gestart bent.

Loopbaanbegeleiding kun je volgen op kantoor van Algida, via wandelcoaching of gewoon van thuis uit via beeldbellen.

Wanneer starten met loopbaanbegeleiding na burn-out?

Loopbaanbegeleiding komt best tegen het einde van je behandeling bij de psycholoog. Je hoeft echter niet klachtenvrij te zijn om met loopbaanbegeleiding te starten of om opnieuw aan het werk te gaan.

Stelt je werkgever een reïntegratietraject voor en heb je hier zelf twijfels over, dan is het aan te raden dat je voor dit reïntegratietraject van de werkgever loopbaanbegeleiding volgt. Je gaat je dan veel sterker in je schoenen voelen.

Werken na burn-out

Vraag hier gratis en vrijblijvend meer info over loopbaanbegeleiding bij werkhervatting na een burn-out

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Scroll naar top